Artikel-ID : 00073405 / Laatst gewijzigd : 28/04/2017

De smartphone geeft de fooutmelding Password Error (Wachtwoordfout).

Deze melding verschijnt wanneer u het verkeerde wachtwoord invoert om uw camera via een wifiverbinding met een smartphone te koppelen.

Zorg dat u het wachtwoord correct invoert - onthoud dat het hoofdlettergevoelig is.

Als de foutmelding blijft verschijnen nadat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd, wist u de verbinding van de smartphone en brengt u de wifiverbinding opnieuw tot stand.