Artikel-ID : 00126227 / Laatst gewijzigd : 11/08/2015

De lenscamera aansluiten op een smartphone

Kijk hieronder bij de paragraaf over het besturingssysteem van uw smartphone en volg de bijbehorende stappen.

Smartphone met besturingssysteem Android

Instellen met Wi-Fi:

1. Zet de lenscamera aan.
    2. Open op uw smartphone de app PlayMemories Mobile.
    3. Selecteer de SSID van de camera; deze is te vinden aan de binnenkant van de batterijafdekking van de camera of op de kaft van de handleiding.
    4. Typ het wachtwoord in zoals dat is afgedrukt op hetzelfde label waarop de SSID staat.

Instellen met NFC (Near Field Communication):

1. Controleer of de NFC-functie van de smartphone ingeschakeld is.
    2. Houd het NFC-logo NFC-logo op de smartphone tegen het NFC-logo op de camera.

BELANGRIJK:

• Als de camera is uitgeschakeld, houdt u de camera en de smartphone tegen elkaar aan totdat de camera wordt ingeschakeld en de lens uitschuift.
      • De app PlayMemories Mobile wordt automatisch geopend. Houd de twee apparaten zonder te bewegen nog 1-2 seconden tegen elkaar aan totdat de app wordt geopend.

Smartphone met besturingssysteem iOS

1. Zet de lenscamera aan.
    2. Selecteer op de smartphone Settings (Instellingen).
    3. Wi-Fi.
    4. Selecteer de SSID van de camera; deze is te vinden aan de binnenkant van de batterijafdekking van de camera of op de kaft van de handleiding.
    5. Typ het wachtwoord in zoals dat is afgedrukt op hetzelfde label waarop de SSID staat.
    6. Open de app PlayMemories Mobile.