Artikel-ID : 00068157 / Laatst gewijzigd : 05/07/2017

Het geluid van het Bluetooth-luidsprekersysteem is vervormd.

OPMERKING: Omdat met elke stap het probleem opgelost kan zijn, dient u na elke stap te controleren of het geluid nu wel goed werkt.

Volg de onderstaande stappen als het geluid van het Bluetooth-luidsprekersysteem vervormd is.

1. Zet het volume van het verbonden apparaat lager.
    2. Als het verbonden apparaat een equalizer heeft, schakelt u die uit.
    3. Verwijder het Bluetooth-luidsprekersysteem uit de buurt van magnetrons, televisies, draadloze LAN's of andere toestellen die het draadloze signaal kunnen storen.
    4. Plaats het Bluetooth-luidsprekersysteem en het Bluetooth-apparaat dichter bij elkaar. Verwijder alle obstakels tussen het Bluetooth-luidsprekersysteem en het Bluetooth-apparaat.
    5. Laad het Bluetooth-luidspreker systeem op met de netadapter als de (oranje) led CHARGE (laden) knippert.
    6. Als u een toestel met een ingebouwde radio of tuner met dit Bluetooth-luidsprekersysteem koppelt, is het mogelijk dat uitzendingen niet worden ontvangen of dat de gevoeligheid afneemt. Plaats het luidsprekersysteem verder van het toestel en controleer of de ontvangst van uitzendingen bevredigend is.
    7. Indien uw Bluetooth-luidsprekers de Priority on stable connection modus heeft (Voorkeur voor stabiele verbinding), selecteer dan deze modus voor de kwaliteit van Bluetooth-audiostreaming.
    8. Bij de draagbare SRS-X9-, SRS-X99-, SRS-X88- en SRS-X77-luidsprekers kan ruis optreden via het stopcontact. Probeer de luidsprekers aan te sluiten op een ander stopcontact. Gebruik van een in de winkel verkrijgbare stroombron met een ruisfilter kan ruis verminderen.