Artikel-ID : 00059147 / Laatst gewijzigd : 05/05/2017

De functie Touch AF van de Smart Remote Control-app werkt niet in Intelligent Auto-modus.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De camera selecteert standaard Multi als autofocuszone wanneer hij in de modus  Intelligent Auto staat. Maar de functie Touch AF van de Smart Remote Control-app vereist dat autofocuszone ingesteld is als Flexible Spot. De functie Touch AF van de Smart Remote Control-app zal daarom niet werken wanneer de camera in Intelligent Auto-modus staat.

De functie Touch AF werkt met de volgende modi:

• Program Auto (P) (Automatisch programma)
  • Aperture Priority (A) (Prioriteit voor diafragma)
  • Shutter Speed Priority (S) ((Prioriteit voor sluitertijd)
  • Manual Exposure (M) (Handmatige belichting)