Artikel-ID : 00059932 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

De geheugenkaart wordt niet gevonden

Controleer of de kaart compatibel is met de camera. Raadpleeg de informatie over de compatibiliteit in de handleiding van uw camera.

Als u een geheugenkaart bij een erkende Sony-dealer koopt, weet u zeker dat de kaart authentiek en compatibel met uw camera is.

Voor u de geheugenkaart met uw camera gebruikt, moet u ze met de camera en niet met een computer formatteren.

Plaats de geheugenkaart in uw camera en:

• Ga naar "Menu".
    • Ga naar "Set up Menu" (Menu instellingen) of "Main Settings" (Hoofdinstellingen).
    • Selecteer "Memory Card Tool" (Geheugenkaarttool).
    • Selecteer "Format" (Formatteren) en bevestig.

NEX geheugenkaart formatteren

Nex Menu

SLT-formatteermenu

SLT/DSLR-menu