Artikel-ID : 00164216 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

De computer in de veilige modus starten

Volg de onderstaande stappen om de veilige modus te openen vanuit het besturingssysteem.

BELANGRIJK: U moet extra stappen uitvoeren als u de veilige modus wilt openen maar niet in het besturingssysteem kunt komen .

1. Wijs naar (maar klik niet op) de rechterbenedenhoek of rechterbovenhoek van het scherm en klik op de charm Settings (Instellingen).Afbeelding

OPMERKING: U kunt ook de toetsencombinatie Windows-logo en i gebruiken om naar het scherm Instellingen te gaan.

2. Klik in het scherm Instellingen in de rechterbenedenhoek op Pc-instellingen wijzigen. Afbeelding
    3. Klik in het scherm Pc-instellingen op Bijwerken en herstellen.
    4. Klik in het scherm Bijwerken en herstellen op Herstellen.
    5. Klik in het scherm Herstellen, onder Geavanceerd starten, op de knop Restart now (Nu opnieuw starten).
    6. Klik in het scherm Kies een optie op Problemen oplossen en klik vervolgens op Geavanceerde opties.
    7. Klik in het scherm Geavanceerde opties op Opstartinstellingen en vervolgens op de knop Opnieuw starten.
    8. Druk in Opstartinstellingen op de toets 4 om de veilige modus te starten.

OPMERKING: Druk op de toets 5 om de Veilige modus met netwerkmogelijkheden te starten of de toets 6 om Veilige modus met opdrachtprompt te starten.

9. De computer wordt nu gestart in de veilige modus.