Artikel-ID : 00055505 / Laatst gewijzigd : 06/11/2013

De dekselverlichting werkt niet na de installatie

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De dekselverlichting werkt niet na de installatie

Het is mogelijk dat de dekselverlichting niet werkt na de installatie van de "Cover with Light" (deksel met verlichting) op het toestel.

Controleer of alle clips goed zijn bevestigd.

Controleer of alle clips van de 'Cover with Light' (deksel met verlichting) correct en volledig bevestigd zijn. U moet vooral de drie clips in het midden goed nakijken.

Klik hier voor een video die de onderstaande stappen toont.

WAARSCHUWING: Druk niet rechtstreeks op het scherm om de clips te bevestigen, het kan uw toestel onherstelbaar beschadigen.

1. zet het toestel ondersteboven op een vlak oppervlak en druk op de drie clips in het midden tot u voelt dat ze goed op hun plaats zitten. (In de meeste gevallen zult u een klikje horen wanneer een clip correct sluit.)

Drie clips

2. Controleer na de bevestiging of er geen spleet is tussen het deksel en het toestel - zie onder.

Spleet van het deksel

Van toepassing op de volgende modellen

PRSA-CL30, PRS-T3, PRS-T3S