Artikel-ID : 00060406 / Laatst gewijzigd : 12/04/2017

Problemen met geluid van de ventilator oplossen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om uw koelsysteem zo geruisloos mogelijk te laten werken, moet u nagaan of de nieuwste BIOS-versie geïnstalleerd is.

Hoe controleert u of u de nieuwste BIOS-versie hebt?

1. Druk op de toets met het Windows-logo en typ "VAIO Care".
  2. Klik op het pictogram "VAIO Care (bureaublad)" in de zoekresultaten.
  3. Selecteer "Over uw VAIO".
  4. Selecteer "Systeeminformatie".
  5. Controleer of BIOS-versie R0220DD (of hoger) is. Als dat niet zo is:
  6. Ga naar de downloadversie van deze website of voer VAIO Update op uw computer uit om de nieuwste BIOS-versie te installeren.