Artikel-ID : 00062700 / Laatst gewijzigd : 28/04/2017

De verpakking bevat geen batterijlader, hij lijkt te ontbreken. Wordt een batterijlader meegeleverd?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De camcorder wordt niet met een batterijlader geleverd. De batterij kan worden opgeladen door de camcorder met de meegeleverde USB-kabel op een computer aan te sluiten.

OPMERKING: Zorg dat de computer ingeschakeld is om de batterij in de camcorder te laden. De batterij wordt niet geladen als de computer in stand-by of slaapstand is.

Om de batterij op te laden, moet de camera uitgeschakeld zijn. Als de camcorder ingeschakeld en via USB aangesloten is, werkt hij in de modus voor gegevensoverdracht en zal de batterij niet worden   geladen.