Artikel-ID : 00137105 / Laatst gewijzigd : 04/01/2016

Hoe kan ik de camera via NFC met een mobiel apparaat verbinden?

De camera kan worden verbonden met een mobiel apparaat met NFC-functie wanneer de volgende standen voor elke functie zijn ingeschakeld:

OPMERKING: Op het mobiele apparaat moet eerst de app PlayMemories Mobile zijn geïnstalleerd om de Smart Remote Control  (Slimme afstandsbediening) te kunnen gebruiken en films over te kunnen dragen van de camera naar het mobiele apparaat. U kunt de app PlayMemories Mobile gratis downloaden en installeren vanuit de Google Play-store op Android-apparaten of vanuit de App Store op Apple iOS-apparaten.

Smart Remote Control gebruiken:

• Filmopnamemodus
    • Geluidsopnamemodus

Films overdragen naar het mobiele apparaat:

• Afspeelmodus

OPMERKINGEN:

• Zorg dat het NFC-pictogram wordt weergegeven op het lcd-scherm van de camcorder.
    • Afbeelding

• Controleer of de NFC-functie van het mobiele apparaat is ingeschakeld. Raadpleeg de handleiding van het mobiele apparaat voor informatie over het inschakelen van de NFC-functie.
    • Ontgrendel het scherm van het mobiele apparaat voordat u de camcorder met het mobiele apparaat aanraakt.
    • Op dit moment is de NFC-functie van mobiele Apple iPhone-apparaten en andere apparaten met Apple iOS niet compatibel met verbinding met één aanraking.