Artikel-ID : 00068269 / Laatst gewijzigd : 30/01/2014

Waarom verschilt de helderheid van het beeld volgens het licht in de kamer?

De helderheid van het beeld kan door de functie Light Sensor (Lichtsensor) automatisch worden aangepast aan het licht in de omgeving.

Light Sensor  (Lichtsensor) optimaliseert de helderheid van het scherm door het licht in de omgeving te detecteren. De helderheid van het scherm neemt af in een donkere omgeving en neemt toe in een lichtere omgeving. Met een geoptimaliseerde helderheid van het beeld kunt u op het stroomverbruik besparen.

U kunt de Light Sensor   (Lichtsensor) uitschakelen door op de afstandsbediening op HOME te drukken,  Settings > System settings > ECO > Light Sensor > (Instellingen > Systeeminstellingen > ECO > Lichtsensor) te kiezen en de functie uit te zetten