Artikel-ID : 00069635 / Laatst gewijzigd : 06/02/2014

Waarom wordt het scherm helder en dan donker terwijl ik in 3D kijk en het beeld tussen 3D en 2D schakelt?

De tv en de 3D bril communiceren op 2,4 GHz bandbreedte met elkaar. Het is mogelijk dat andere draadloze toestellen of magnetrons de 3D communicatie beïnvloeden en een onderbreking veroorzaken.

Schakel andere draadloze toestellen of magnetrons uit terwijl u in 3D kijkt, of probeer de 3D bril opnieuw bij de tv te registreren.