Artikel-ID : 00070220 / Laatst gewijzigd : 12/02/2014

De Home-knop werkt niet in tabletmodus

In bepaalde omstandigheden is het mogelijk dat de knop Home niet werkt wanneer uw VAIO in tabletmodus staat.

Om dit probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat de meest recente BIOS-update op uw VAIO geïnstalleerd is.

1. Druk op de toets met het Windows-logo en typ VAIO Care.
    2. Klik op het pictogram VAIO Care (bureaublad) in de zoekresultaten.
    3. Selecteer Over uw VAIO.
    4. Selecteer Systeeminformatie.
    5. Controleer of BIOS R0250DD(of hoger) geïnstalleerd is.
    6. Als dat niet zo is: Ga naar de downloadrubriek op deze productpagina en controleer 'Latest Downloads' (Meest recente downloads) of voer VAIO Update op uw computer uit om de meest recente BIOS te installeren.

Als het probleem nog niet is opgelost nadat u alle genoemde stappen hebt uitgevoerd, is reparatie mogelijk noodzakelijk.

Om een reparatie te regelen, raadpleegt u de contactopties in de rubriek Raadpleeg ons.