Artikel-ID : 00071342 / Laatst gewijzigd : 06/03/2014

Kan ik met mijn Microsoft- of Facebook-account aanmelden op Skype?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De Skype-toepassing op Sony TV ondersteunt geen aanmelding met een Facebook-account.

Start Skype via het menu HOME op de tv en maak op het scherm een Skype- of Microsoft-account aan, of gebruik een account die u via de officiële website van Skype of de accountwebsite van Microsoft hebt aangemaakt.

Opmerking:Ondersteuning voor een Microsoft-account vereist firmware PKG 4.101 of nieuwer.