Artikel-ID : 00077148 / Laatst gewijzigd : 17/07/2020

Hoe neem ik MP4-films op?

NTSC

*Sommige functies zijn niet beschikbaar, afhankelijk van het model.

OPMERKINGEN:

• Films worden gelijktijdig opgenomen in HD-indeling en MP4-indeling als Dual Video REC (Gelijktijdige video-opn.) is ingesteld op On (Aan). U kunt niet alleen MP4-films opnemen met deze camera.
    • Dual Video REC (Gelijktijdige video-opn.) wordt ingesteld op Off (Uit) als Frame Rate (Framesnelheid) is ingesteld op 60p.
      Stel bij het opnemen van MP4-films de framesnelheid als volgt in volgens de instelling voor de bestandsindeling.
      • AVCHD-bestandsindeling: instellen op 60i of 24p
      • XAVC S HD-bestandsindeling: instellen op 30p of 24p
      • XAVC S 4K-bestandsindeling: instellen op 30p of 24p

De beschikbare bestandsindelingen verschillen afhankelijk van het cameramodel.

• Als uw camera de instelling Intelligent Active (Slim actief) heeft in het menu SteadyShot, stelt u SteadyShot in op een andere instelling dan Intelligent Active (Slim actief). Dual Video REC (Gelijktijdige video-opn.) is niet beschikbaar wanneer Intelligent Active (Slim actief) is geselecteerd.
      (Afhankelijk van het model zijn de SteadyShot-instellingen verschillend.)

MP4-films afspelen:
    schakel de indeling van de film die u wilt afspelen door het pictogram 4K, HD, 4K/MP4 of HD/MP4 rechtsboven in het afspeelscherm te selecteren.

PAL

*Sommige functies zijn niet beschikbaar, afhankelijk van het model.

OPMERKINGEN:

• Films worden gelijktijdig opgenomen in HD-indeling en MP4-indeling als Dual Video REC (Gelijktijdige video-opn.) is ingesteld op On (Aan). U kunt niet alleen MP4-films opnemen met deze camera.
    • Dual Video REC (Gelijktijdige video-opn.) wordt ingesteld op Off (Uit) als Frame Rate (Framesnelheid) is ingesteld op 50p.
      Stel bij het opnemen van MP4-films de framesnelheid als volgt in volgens de instelling voor de bestandsindeling.
      • AVCHD-bestandsindeling: instellen op 50i of 25p
      • XAVC S HD-bestandsindeling: instellen op 25p
      • XAVC S 4K-bestandsindeling: instellen op 25p

De beschikbare bestandsindelingen verschillen afhankelijk van het cameramodel.

• Als uw camera de instelling Intelligent Active (Slim actief) heeft in het menu SteadyShot, stelt u SteadyShot in op een andere instelling dan Intelligent Active (Slim actief). Dual Video REC (Gelijktijdige video-opn.) is niet beschikbaar wanneer Intelligent Active (Slim actief) is geselecteerd.
      (Afhankelijk van het model zijn de SteadyShot-instellingen verschillend.)

MP4-films afspelen:

Schakel de indeling van de film die u wilt afspelen door het pictogram 4K, HD, 4K/MP4 of HD/MP4 rechtsboven in het afspeelscherm te selecteren.