Artikel-ID : 00077464 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

De knoppen van het aanraakpaneel reageren niet op de juiste positie.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als dat gebeurt, gebruik je de kalibratiefunctie in het menu.

Menuscherm Kalibratie.

Opmerkingen

• Als je niet op de juiste plaats hebt gedrukt, probeer je opnieuw te kalibreren.
  • Gebruik geen puntig voorwerp om het scherm te kalibreren. Als je dat toch doet, kan het lcd-scherm beschadigd raken.
  • Je kunt het lcd-scherm niet kalibreren als het gedraaid is of als je de camera hebt gesloten met het scherm naar buiten.

Als het probleem nog niet is opgelost, kan reparatie nodig zijn.