Artikel-ID : 00135687 / Laatst gewijzigd : 27/06/2016

Kunnen films die met hoge snelheid zijn opgenomen worden afgespeeld met normale snelheid?

Ja, hetzij door de camera aan te sluiten op een tv door middel van een HDMI-kabel, hetzij met behulp van PlayMemories Home of Action Cam Movie Creator waarmee u films die met hoge snelheid zijn opgenomen kunt afspelen met normale snelheid 60p/50p.

Met PlayMemories Home en Action Cam Movie Creator kunt u eveneens films die met hoge snelheid zijn opgenomen, vertraagd afspelen en bewerken tijdens het vertraagd afspelen.

OPMERKING: De HDR-AZ1 heeft geen afspeelfunctie.