Artikel-ID : 00163105 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Ik kan geen Wi-Fi-verbinding maken tussen de camera en de smartphone

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer het volgende om het probleem op te lossen:

• Controleer of u de meest recente versie van de toepassing PlayMemories Mobile hebt gedownload van de ondersteuningswebsite van PlayMemories.
  • Volg onderstaande stappen als u een mobiel Apple iPhone-apparaat gebruikt:
    1. Tik op Settings (Instellingen).
    2. Schakel de Wi-Fi in.
    3. Selecteer de SSID op de camera.
    4. Volg de instructies op het scherm om de Wi-Fi-verbinding te maken op het mobiele apparaat.

De camera-instellingen zijn verschillend voor Single connection (Enkele verbinding, voor een verbinding tussen uw mobiele apparaat en één camera) en Multi connection (Meervoudige verbinding, voor een verbinding tussen uw mobiele apparaat en meerdere camera's). Bekijk de onderstaande modellen om te achterhalen welk type verbinding de camera heeft.

• De volgende modellen hebben de instelling Single connection (Enkele verbinding):
    • FDR-X3000
    • FDR-X1000V
    • HDR-AS200V
    • HDR-AS100V
    • HDR-AS50
    • HDR-AS30V
    • HDR-AS20

OPMERKING:
      In het menu SETUP (Installatie) van de camera kunt u de Wi-Fi-functie instellen op ON (Aan).

• Volg voor het menu SETUP (Installatie) van de volgende hiervoor genoemde modellen de onderstaande stappen:
        1. Druk op de knop NEXT (Volgende) om SETUP (Installatie) weer te geven en druk op ENTER.
        2. Druk op de knop NEXT (Volgende) om CONFG (Configuratie) weer te geven en druk vervolgens op ENTER.
        3. Druk op de knop NEXT (Volgende) om Wi-Fi weer te geven en druk op ENTER.
        4. Druk op de knop NEXT (Volgende) om ON (Aan) te selecteren en druk op ENTER.

• HDR-AZ1

OPMERKING: Als er geen Wi-Fi -teken wordt weergegeven op het displaypaneel van de camera of de balk wordt weergegeven boven het teken, druk dan op de knop Wi-Fi totdat het Wi-Fi-teken wordt weergegeven.

• De volgende modellen hebben de instelling Multi connection (Meervoudige verbinding):
    • FDR-X3000
    • FDR-X1000V
    • HDR-AS200V
    • HDR-AS50

OPMERKING: U kunt geen rechtstreekse Wi-Fi-verbinding maken tussen de camera en een mobiel apparaat als de instelling voor de Wi-Fi-verbinding op de camera is ingesteld op MULTI (Meervoudig).

Extra informatie is te vinden op de ondersteuningswebsite van PlayMemories Mobile.