Artikel-ID : 00135906 / Laatst gewijzigd : 11/01/2018

Foto's kunnen niet worden vastgelegd en de lachherkenningsfunctie werkt niet tijdens filmopname

Foto's kunnen niet worden vastgelegd en de functie Smile Shutter (Lach-sluiter) werkt niet tijdens filmopnamen met de volgende instellingen:

• Wanneer de bestandsindeling is ingesteld op AVCHD en de filmbeeldkwaliteit is ingesteld op de stand PS of FX.
    • Wanneer de bestandsindeling is ingesteld op XAVC S 4K en Dual Video REC (Tweevoudige video-opname) is ingesteld op On (Aan).

Deze bedieningsfuncties kunnen worden gebruikt terwijl de camcorder in de stand-bystand staat.

OPMERKING: De beschikbare opnamestand verschilt afhankelijk van het cameramodel. Voor informatie over de beschikbare opnamestand van uw camera raadpleegt u de gebruiksaanwijzing die bij het product werd geleverd.