Artikel-ID : 00077332 / Laatst gewijzigd : 01/06/2017

De opname is onverwachts gestopt

De opname stopt automatisch in de volgende gevallen.

1. Wanneer de resterende batterij laag is, stopt de opname automatisch en wordt de camera uitgeschakeld.

2. Wanneer het geheugen vol is, stopt de opname automatisch.

3. Wanneer de temperatuur in de camera oploopt, wordt de volgende fout weergegeven op het lcd-scherm en stopt de camera automatisch met opnemen. Daarnaast wordt de camera automatisch uitgeschakeld als de temperatuur te hoog blijft.
    Voor de HDRAZ-serie:
    Op het scherm van de Live View-afstandsbediening worden 10-01 en het stijgende-temperatuurpictogram weergegeven.

Voor andere modellen:
    Op het displaypaneel verschijnt HEAT (Oververhit) of Image.

OPMERKING: Wanneer de temperatuur in de camera tijdens herhaalde continuopnamen stijgt, treedt het beveiligingscircuit in werking en wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.
    Als de camera oververhit raakt en wordt uitgeschakeld, laat je de camera uitgeschakeld tot hij is afgekoeld. Dat kan enkele minuten of een tiental minuten duren, afhankelijk van de kamertemperatuur.

Om de opnametijd te verlengen

• Schakel de camera uit wanneer je hem niet gebruikt.
    • Vermijd direct zonlicht.

4. Wanneer de camera de maximale continue opnameduur bereikt, stopt het opnemen automatisch.

OPMERKING: De maximale continue opnameduur voor films is ongeveer 13 uur (SSLOW app. 3 uur).