Artikel-ID : 00079805 / Laatst gewijzigd : 24/05/2017

Mijn televisie heeft Home Network Setup, maar kan geen verbinding maken met het internet.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Deze televisie heeft geen functie voor internetverbinding, maar je kunt verbinding maken met Xperia via Wi-Fi om Screen Mirroring, WiFi Direct, Photo Share en de functie Renderer te gebruiken.

Ga naar Home Network Setup om de instellingen voor de functie Renderer in te stellen.