Artikel-ID : 00079099 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Er gebeurt niks als ik op de scherpstelvergrendeling van de SEL70200G druk, en het display en de bediening van de camera komen niet overeen als ik de scherpstelmodus of schakelaar voor bewegingscompensatie gebruik. Is dit een defect?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Scherpstelvergrendeling.

De scherpstelvergrendeling van de SEL70200G is momenteel niet op alle camera's geactiveerd. Er is mogelijk een firmware-update nodig om de vergrendeling te ondersteunen. Controleer op de website voor productondersteuning of er een firmware-update beschikbaar is.

Als u de lens samen met de ILCE-7- of ILCE-7R-behuizing gebruikt, moet de firmware van de behuizing worden geüpgraded naar versie 1.02 of hoger.

Opmerking: Bij gebruik van de scherpstelmodus of schakelaar voor bewegingscompensatie, komen sommige displays op de camera (zoals voor scherpstelafstand, indicator voor bewegingscompensatie of scherpstelmodus (AF/MF)) mogelijk niet overeen met de knoppen op de lens. Dit duidt niet op een storing.