Artikel-ID : 00079196 / Laatst gewijzigd : 06/05/2014

Hoe kan ik inhoud van mijn Xperia-smartphone afspelen op het tv-scherm.

Er zijn verschillende mogelijkheden om inhoud van je Xperia-smartphone af te spelen op je tv-scherm:

1. Sluit je Xperia-smartphone en tv aan met een ondersteunde HDMI- of MHL- kabel.
    2. Geef het scherm van je Xperia-smartphone draadloos weer met de functie Screen Mirroring.
      1. Druk op de afstandsbediening op de toets Input.
      2. Selecteer Screen Mirroring.
      3. Laat het mobiel apparaat de naam van je BRAVIA zoeken en selecteer je BRAVIA om de verbinding tot stand te brengen.
      4. Accepteer de registratie van je tv als dat wordt gevraagd.
      5. Wanneer het apparaat is aangesloten op de tv, wordt het op het apparaat weergegeven scherm ook weergegeven op de tv.
    3. Als het apparaat Screen Mirroringniet kan uitvoeren, probeer je verbinding te maken met Wi-Fi Direct:
      1. Druk op de toets Home op de afstandsbediening.
      2. Ga naar Setting > System Settings > Set-up > Wi-Fi Set-up > Wi-Fi Direct Setting (Instelling, Systeeminstellingen, Installatie, Wifi-installatie, Wi-Fi Direct-instelling). OPMERKING: Zorg dat de Built-in Wi-Fi (Ingebouwde wifi) en Wi-Fi Direct ingesteld zijn op ON (Aan). Raadpleeg daartoe Stap 1 en 2 in item 4.
      3. Laat je apparaat je BRAVIA-naam zoeken en selecteer je BRAVIA om verbinding te maken.
      4. Accepteer de registratie van je tv als dat wordt gevraagd.
      5. Wanneer het apparaat is aangesloten op de tv, wordt het op het apparaat weergegeven scherm ook weergegeven op de tv.
    4. Je kunt BRAVIA en Xperia aansluiten met Wi-Fi Direct Connection. Ga als volgt te werk:

Stap 1.
      Druk op de toets HOME op de afstandsbediening → Selecteer Settings → System Settings → Setup → Wi-Fi Setup → (Instellingen → Systeeminstellingen → Installatie, Wifi-installatie) → Verander de ingebouwde Wi-Fi naar "On" (Aan).

Stap 2.
      Druk op de toets HOME op de afstandsbediening → Selecteer SettingsSystem Settings → Setup → Wi-Fi Setup → (Instellingen → Systeeminstellingen → Installatie → Wifi-installatie) → Verander Wi-Fi Direct in "On" (Aan).

Stap 3.
      Druk op de toets HOME op de afstandsbediening → Selecteer Settings → System Settings → Setup → Wi-Fi Setup → Wi-Fi Direct Settings → (Instellingen → Systeeminstellingen → Installatie → Wifi-installatie → Wi-Fi Direct-instellingen) → Druk op de toets Options (Opties) op de afstandsbediening Selecteer Manual (Handmatig) → Other Method → (Andere methode)SSID en de  WPA-sleutel wordt weergegeven op het scherm.

Stap 4.
    Selecteer BRAVIA vanaf de Xperia:
    1. Schakel deWi-Fi-functie van de Xperia in.
    2. Selecteer de  naam of SSID van de BRAVIA in de Wi-Fi-lijst.
    3. Voer de op de BRAVIA getoondeWPA-sleutel in als wachtwoord.
    4. Wanneer je aangesloten bent, kies je de afbeeldingen/video/muziek die je wilt delen met de functie Throw in Xperia.

Opmerking:
    De videokwaliteit kan minder goed zijn als gevolg van omgevingsstoringen.