Artikel-ID : 00079549 / Laatst gewijzigd : 06/05/2014

Het schermbeeld van de BRAVIA is soms onstabiel wanneer ik Screen Mirroring gebruik met Xperia

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Dat kan gebeuren wanneer de Wi-Fi- antenne in Xperia is geblokkeerd door je hand of een ander voorwerp. Om het beeld te verbeteren, moet je zorgen dat je de Xperia niet bedekt/blokkeert.

Raadpleeg de handleiding van de Xperia voor meer informatie over de locatie van de antenne.

Opmerking: Daarnaast kan de videokwaliteit minder goed zijn als gevolg van omgevingsstoringen.