Artikel-ID : 00079901 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Waarom verschijnt er een wazig beeld tijdens Screen mirroring (Scherm spiegelen)?

Het beeld op de tv wordt mogelijk niet duidelijk weergegeven als gevolg van de uitgangsresolutie van de smartphone of een ander mobiel apparaat. Als de resolutie van het vanaf het mobiele toestel afgespeelde bestand van lage kwaliteit is, kan het beeld op het tv-scherm wazig of korrelig zijn.

Om de beste beeldkwaliteit te krijgen, moet je ervoor zorgen dat het bestand high-definition is en dat het mobiele apparaat op de tv is aangesloten via DLNA of met een Mobile High-Definition Link (MHL) HDMI-kabel.

Hieronder zie je een foto van een MHL HDMI-kabel.

MHL-kabel

Opmerkingen:

• De videokwaliteit kan minder goed zijn als gevolg van omgevingsstoringen.
    • 4K resolutie vereist een 4K compatibele MHL 3.0-kabel. Wij raden aan dat je de Sony MHL 3.0 -kabel, productnummer DLCMC30.SYH gebruikt.