Artikel-ID : 00079908 / Laatst gewijzigd : 06/05/2014

De functie Wi-Fi Direct gebruiken

Om de functie Wi-Fi Direct te gebruiken, schakel je de functie Wi-Fi Direct van je BRAVIA-tv in.

Stap 1: Schakel de ingebouwde wifi van de tv in

• Druk op de toets HOME op de afstandsbediening
    • Ga naar Settings → System Settings → Set-up → Wi-Fi Setup (Instellingen → Systeeminstellingen → Installatie → Wifi-installatie)
    • Selecteer Built-in Wi-Fi (Ingebouwde wifi) en verander de instelling naar "On" (Aan).

Stap 2: Schakel Wi-Fi Direct in

• Druk op de toets HOME op de afstandsbediening
    • Ga naar SettingsSystem SettingsSet-upWi-Fi Setup (Instellingen → Systeeminstellingen → Installatie → Wifi-installatie)
    • Selecteer Wi-Fi Direct en verander de instelling naar "On" (Aan)

Stap 3: WPA-sleutel Weergeven

• Druk op de toets HOME op de afstandsbediening
    • Selecteer SettingsSystem SettingsSet-upWi-Fi SetupWi-Fi Direct Settings (Instellingen → Systeeminstellingen → Installatie, Wifi-installatie → Wi-Fi Direct-instellingen)
    • Druk op de toets Options (Opties) op de afstandsbediening
    • Selecteer ManualOther MethodSSID (Handmatig → Andere methode → SSID)
    • De WPA-sleutel wordt weergegeven op het scherm

Ga dan als volgt te werk op je Xperia:

1. Schakel de Xperia Wi-Fi-functie in.
    2. Selecteer de naam of SSID van de BRAVIA uit de wifi-lijst.
    3. Voer de WPA-sleutel in als wachtwoord.
    4. Wanneer je aangesloten bent, kies je de afbeeldingen/video/muziek die je wilt delen met de functie Throw in Xperia.