Artikel-ID : 00093349 / Laatst gewijzigd : 09/08/2017

Wanneer de draadloze ontvanger van de draadloze subwoofer (SWF-BR100) is aangesloten op de USB 1- of USB 2-poort, kunnen er geen andere apparaten worden aangesloten op de aangrenzende terminals.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Andere apparaten kunnen mogelijk niet goed worden aangesloten op de poorten naast de USB 1- en USB 2-poort wanneer de draadloze ontvanger is aangesloten. Om dit probleem te vermijden, plaats je de draadloze ontvanger in de USB 3-poort.

OPMERKING: De USB 1-poort werkt mogelijk niet met apparaten die USB-kabels van meer dan 45 mm lengte gebruiken.