Artikel-ID : 00080297 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Waarom verschijnt een wazig beeld tijdens Screen mirroring (Scherm spiegelen)?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het beeld op de tv wordt mogelijk niet duidelijk weergegeven als gevolg van de uitgangsresolutie van het Screen mirroring-apparaat en de resolutie van het afgespeelde bestand.

Om van de beste beeldkwaliteit te genieten, controleer je de uitgangsresolutie van het Screen mirroring-apparaat (1080) en van het afgespeelde bestand en probeer je de BRAVIA en het Screen mirroring-apparaat aan te sluiten via de Mobile High-Definition Link (MHL) HDMI-kabel.

Hieronder zie je een foto van een MHL HDMI-kabel. Wij raden aan dat je de Sony MHL 3.0 kabel, productnummer DLCMC30.SYH gebruikt

MHL-kabel