Artikel-ID : 00081974 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Ik kan het toestel niet met de knoppen op het voorpaneel bedienen of het loopt vast in de demomodus

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Volg de onderstaande stappen als je het toestel na de installatie niet met de knoppen op het voorpaneel kunt bedienen of als het vastloopt in de demomodus.

1. Controleer of de Bluetooth-microfoon is aangesloten op de MIC-ingang en niet op REMOTE IN aan de achterkant van de Bluetooth-geluidsinstallatie in de auto.

De onderstaande afbeelding toont een voorbeeld van beide ingangen. De Bluetooth-microfoon moet aangesloten zijn op de rode MIC-ingang.
    MIC-ingang

OPMERKING: De ingang REMOTE IN wordt gebruikt voor handmatige bedieningen op het stuur.

2. Als DEMO blijft verschijnen nadat je de aansluiting hebt gecontroleerd, schakel je de instelling DEMO uit.
    1. Druk op MENU.
    2. Draai het instelwieltje om DISPLAYte selecteren.
    3. Druk op het instelwieltje.
    4. Draai het instelwieltje om DEMO te selecteren.
    5. Druk op het instelwieltje.
    6. Draai het instelwieltje om DEMO OFF (Demo uit) te selecteren.
    7. Druk op het instelwieltje.
    8. Druk twee keer op de knop Back om terug te keren naar de normale ontvangst- en afspeelmodus.