Artikel-ID : 00084154 / Laatst gewijzigd : 10/06/2014

Een kanaal op je 4K tv bekijken terwijl je een ander kanaal opneemt

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Deze opname is mogelijk met de functie SUB-tuner (twin tuner). Deze functie zal vanaf de zomer van 2014 beschikbaar zijn voor je 4K tv.

Je zult de functie SUB-tuner via een software-upgrade ontvangen. Om automatische BRAVIA-updates te ontvangen, moet je tv verbonden zijn met het internet en moet de optie Automatic Software Update (Automatische software-update) ingeschakeld zijn.

Automatische software-update activeren

Om de functie Automatic Software Update (Automatische software-update) te activeren, druk je op de afstandsbediening op de toets  Home en selecteer je ? (Help) > Customer support > Automatic Software download > ON (? (Help) Klantenondersteuning > Automatische softwaredownload > Aan).

Geen internetverbinding?

Als je tv geen internetverbinding heeft, kun je de software manueel downloaden  op de ondersteuningssite van Sony en de software via USB upgraden.

Meer informatie nodig?

Sony zal meer informatie geven wanneer de releasedatum van software dichterbij komt. Om een melding te ontvangen en als je vragen hebt, kun je registreren op www.sony.eu/4k-tuner-upgrade.