Artikel-ID : 00176630 / Laatst gewijzigd : 04/08/2017

Welk type server kan worden gebruikt met het Mini-Microsysteem?

De volgende servers zijn compatibel met het Mini-Microsysteem:

• Windows Media Player 11 en 12
    • Media Go-software
    • Sony WGC20 draagbare draadloze server
    • Toepassing Walkman
    • Sony Nasne
    • Buffalo LinkStation
    • RockDiskNext
    • Elgato EyeConnect-software

OPMERKINGEN:

• Het Mini-Microsysteem kan ook worden aangesloten op een apparaat dat DLNA (Digital Living Network Alliance) ondersteunt.
    • Een smartphone of tablet waarop de toepassing Music Center (SongPal) is geïnstalleerd, kan worden gebruikt als bediening zonder dat er een computer nodig is. De toepassing Music Center (SongPal) is beschikbaar in zowel Google Play als de App Store.