Artikel-ID : 00177197 / Laatst gewijzigd : 04/08/2017

Welk type netwerkcontroller kan worden gebruikt met het mini-/microsysteem?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Deze oplossing geldt voor een specifiek model. Raadpleeg de Producten en categorieën waarop dit artikel van toepassing is om te controleren of deze specificaties voor uw model gelden.

De volgende netwerkcontrollers zijn compatibel met het Mini-Microsysteem:

• Windows Media Player 12
  • Toepassing Walkman
  • Walkman-spelers
  • Toepassing Music Center (SongPal) voor mobiele Android- en Apple-apparaten
  • Twonky Beam
  • AllShare
  • iMediaShare