Artikel-ID : 00176729 / Laatst gewijzigd : 04/08/2017

Kan geen netwerk instellen op mobiele apparaten van Apple met Music Center (SongPal).

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het instellen van een netwerk is niet mogelijk als de beveiligingsmethode van een toegangspunt of draadloos-LAN-router is ingesteld op WEP of WPA/WPA2-PSK (TKIP). U kunt dit probleem oplossen door de beveiligingsmethode te veranderen in WPA/WPA2-PSK (AES).