Artikel-ID : 00086288 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Hoe kan ik 'DAB Auto Tune' handmatig starten?

Volg de onderstaande stappen om DAB Auto Tune te starten.

1. Houd de knop  RADIO DAB/FM-SCAN ingedrukt tot het scherm afwisselend 'INITIAL' en SCAN?' toont.

2.  Druk op ENTER.

Afbeelding
    3. Het scannen zal beginnen.

Afbeelding

Afhankelijk van de in jouw regio beschikbare DAB/DAB+ diensten kan het scannen enkele minuten duren.
    Wanneer het scannen voltooid is, wordt een lijst van de beschikbare diensten aangemaakt.

Opmerkingen: De huidige opgeslagen lijst van beschikbare diensten zal worden gewist wanneer het proces DAB Auto Tune wordt gestart.
    Als je land of regio geen DAB/DAB+ uitzendingen ondersteunt, toont het scherm "NO SIGNAL" (Geen signaal).