Artikel-ID : 00086722 / Laatst gewijzigd : 27/06/2014

Hoe selecteer ik "Gracenote Guide and Search" of de normale tv-gids?

Sommige Bravia-tv's (modellen vanaf 2012) kunnen ofwel de normal EPG / TV Guide (normale tv-gids) ofwel "internet Gracenote EPG/ TV Guide (Guide and Search)" gebruiken.

OPMERKING: De "Gracenote TV Guide" kan meer specifieke en volledige programma-informatie leveren, maar zal alleen werken als de tv op het netwerk is aangesloten en internetverbinding heeft.

Hoe je het type van gids selecteert en instelt

Gebruik de afstandsbediening van de tv:

• 1. Druk op de knop Home.
    • 2. Ga naar Settings (Instellingen).
    • 3. Ga naar System Settings (Systeeminstellingen) en druk op Enter.
    • 4. Ga naar General Set-up (Algemene instellingen) en druk op Enter.
    • 5. Ga naar GUIDE Key Behaviour (Basisgedrag gids).
    • 6. Selecteer de gewenste gids.
    • 7. Start de gids (normal EPG) en druk op Enter.
    • 8. Start TV/Video Search (Gracenote Guide and Search EPG) en druk op Enter.
    • 9. Druk op de afstandsbediening op de toets GUIDE (Gids) om de gids die je hebt gekozen te openen.

OPMERKING:Als je breedbandsnelheid laag is, zodat de Gracenote TV-gids traag werkt, kun je de bovenstaande procedure altijd gebruiken om de instellingen te wijzigen en de normale gids te kiezen.