Artikel-ID : 00087783 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Hoe kan ik inhoud van mijn Xperia-telefoon afspelen?

Je kunt op de volgende manieren inhoud afspelen van de Xperia op het televisiescherm :
    1. Druk op de afstandsbediening op de toets Input (Invoer) en gebruik de pijltoetsen omhoog of omlaag om Screen mirroring te selecteren. Selecteer vervolgens de Screen mirroring-modus van de Xperia
    2. Als de Xperia en BRAVIA met hetzelfde thuisnetwerk zijn verbonden, kun je de inhoud op een van de onderstaande manieren afspelen.
      • Selecteer in het menu Home van de BRAVIA Media Player (Mediaspeler) onder Applications (Applicaties) of onder Movies/Albums/Music (Films/Albums/Muziek) en selecteer de inhoud die je wilt afspelen.
      • Speel de inhoud af met Xperia, tik op het Throw-pictogram bovenaan het scherm en tik dan op BRAVIA.
    3. Sluit de Xperia aan op de MHL -ondersteunde aansluiting, aangeduid als MHL op de BRAVIA met een Mobile High-Definition Link (MHL) HDMI-kabel. 4K resolutie vereist een 4K compatibele MHL 3.0-kabel. Wij raden aan dat je de Sony MHL 3.0 -kabel, productnummer DLCMC30.SYH gebruikt.

MHL-kabel

Opmerkingen:

• De videokwaliteit kan minder goed zijn als gevolg van omgevingsstoringen.
    • De werking van Xperia kan veranderen in de toekomst. Raadpleeg de instructiehandleiding van Xperia.