Artikel-ID : 00096377 / Laatst gewijzigd : 24/10/2014

Super Audio CD's afspelen op mijn Blu-Ray-speler

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om Super Audio CD's af te spelen op je Blu-Ray Disc-speler,  moet je eerst de nieuwe firmware installeren; gelanceerd in juni 2014.

Volg deze stappen om de firmware op je Blu-Ray Disc-speler te updaten:

1. Klik op de toets HOME op de afstands bediening en ga naar het menuSetup (Installatie).
  2. Selecteer de optie Software-update.
  3. Kies de updatemethode.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de nieuwe software tedownloaden en te installeren .

OPMERKING:  Als de nieuwste software al is geïnstalleerd op je Blu-Ray, verschijnt een bericht "Already updated" (Al geüpdatet) op het scherm.