Artikel-ID : 00089772 / Laatst gewijzigd : 23/07/2014

Ik kan in MHL-modus mijn smartphone niet bedienen met de afstandsbediening van de tv

Sommige toestellen met MHL-capaciteiten kunnen in MHL-modus met de afstandsbediening van de tv worden bediend. Om deze functie te gebruiken, schakel je BRAVIA Sync Control als volgt in:

1. Druk op de afstandsbediening op de toets HOME.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Set-up.
    4. Selecteer BRAVIA Sync Setting (Synchronisatie-instelling BRAVIA).
    5. Selecteer BRAVIA Sync Control.
    6. SelectOn.

OPMERKING: Meer informatie over de MHL-technologie bezoek je de website van het MHL-consortium.