Artikel-ID : 00089772 / Laatst gewijzigd : 23/07/2014

Ik kan in MHL-modus mijn smartphone niet bedienen met de afstandsbediening van de tv

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Sommige toestellen met MHL-capaciteiten kunnen in MHL-modus met de afstandsbediening van de tv worden bediend. Om deze functie te gebruiken, schakel je BRAVIA Sync Control als volgt in:

1. Druk op de afstandsbediening op de toets HOME.
  2. Selecteer Settings (Instellingen).
  3. Selecteer Set-up.
  4. Selecteer BRAVIA Sync Setting (Synchronisatie-instelling BRAVIA).
  5. Selecteer BRAVIA Sync Control.
  6. SelectOn.

OPMERKING: Meer informatie over de MHL-technologie bezoek je de website van het MHL-consortium.