Artikel-ID : 00240041 / Laatst gewijzigd : 13/02/2020

Hoe sluit u een draadloze subwoofer (SWF-BR100) aan op de tv?

Controleer het volgende.

Verbindingsmethode met SWF-BR100

1. Draadloze subwoofer (SWF-BR100)
    2. Draadloze zendontvanger
    3. Audiokabel

1. Sluit de audiokabel (meegeleverd) aan op de draadloze zendontvanger.

2. Sluit het andere uiteinde van de audiokabel aan op de AUDIO OUT/Hoofdtelefoon-aansluiting van de tv.

3. Sluit de draadloze zendontvanger aan op de USB-poort van de tv.
      Headphone/Audio Out (Hoofdtelefoon/Audio-uitgang) wordt automatisch ingesteld op Subwoofer.
      OPMERKING: De draadloze zendontvanger kan een storing opleveren met andere aansluitingen op de tv, afhankelijk van de positie van de USB-aansluiting die u heeft aangesloten.

4. Plaats de draadloze subwoofer en sluit deze aan op de netstroom.
      OPMERKING: Aangeraden wordt om de draadloze subwoofer zo dicht mogelijk bij de tv te plaatsen.

5. De subwoofer gaat automatisch aan en de aan/stand-by indicator licht groen op wanneer de tv wordt aangezet.
      Knoppositie SWF-BR100

1. Knop (aan/stand-by), indicator
      2. SECURE-knop