Artikel-ID : 00091781 / Laatst gewijzigd : 27/03/2017

De Twin Tuner-instellingen vinden bij ontvangst van twee satellieten

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

1. Zorg ervoor dat uw tv over de software PKG2.193 of later beschikt. U kunt uw softwareversie controleren door te drukken op de knop Opties op de meegeleverde afstandsbediening en System Information te selecteren. Als uw tv over een oudere softwareversie  beschikt, werk dan de software van uw tv rechtstreeks via het internet bij of handmatig als de tv niet met het internet is verbonden.

2. Om de Twin Tuner-modus te selecteren, drukt u op de Home-knop op de afstandsbediening en selecteert u Settings > Digital Set-up > Satellite Tuner Mode Selection > selecteer de Satellite tuner-modus die overeenstemt met uw installatie voor satellietontvangst.

Opmerking: Als dit nog niet is gedaan, moet op de satelliet worden afgestemd voordat de Twin Tuner wordt ingesteld. Druk op de  Home-knop op de afstandsbediening en selecteer Settings > Digital Set-up > Satellite Auto Tuning.