Artikel-ID : 00092110 / Laatst gewijzigd : 30/11/2017

Kan het opnemen niet stoppen met de [STOP]-knop van de afstandsbediening.

We werken aan een softwareoplossing voor dit probleem.

Na de software-update   kun je het opnemen stoppen op de knop [STOP] van de afstandsbediening te drukken terwijl je naar tv-programma's kijkt, tenzij MHEG- en HbbTV-apps zijn geopend.

Verbind je BRAVIA met het internet om automatisch software-updates voor je tv te ontvangen. Als  je de tv niet kunt verbinden met het internet, raadpleeg je deze ondersteuningspagina's om de tv-software handmatig te updaten.

Bij wijze van tijdelijke oplossing kun je op de knop [OPTIONS] (Opties) op de afstandsbediening drukken terwijl je naar een tv-programma kijkt en [REC Stop] (Opname stoppen) selecteren om de opname stop te zetten.