Artikel-ID : 00101595 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Welke USB-toestellen zijn compatibel met de FMP-X5 4K Media Player?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De onderstaande USB-toestellen zijn compatibel met de 4K Media Player.
OPMERKING: Wij kunnen niet garanderen dat alle functies op deze toestellen zullen werken.

Bevestigde USB-harde schijven voor de  achterste USB-aansluiting. (EXTRA HDD)

Categorie

Leverancier

Modelnaam

USB HDD

Sony

HD-PG5

USB HDD

Sony

HD-EG5

USB HDD

Sony

HD-E1

USB HDD

Sony

HD-E1H

Bevestigde USB-toestellen voor de  voorste USB-aansluiting. (Videospeler)

Categorie

Leverancier

Modelnaam

USB

Sony

FDR-AX100

USB

Sony

FDR-AX1

USB

Sony

HDR-AS100V

USB

Sony

HDR-AS30V

USB

Sony

Alpha 7S

USB

Sony

Xperia Z2

USB

Sony

MRW-E80

USB

Sony

USM16GR

USB

Sony

USM64GQ

USB

Sony

USM16GM