Artikel-ID : 00094837 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Welke smartphones van Sony passen in de houder van deze autostereo-ontvanger en kunnen ermee worden geladen?

Je kunt een Sony Xperia-smartphone in de XSP-N1BT-houder van je ontvanger plaatsen. Bovendien kun je een Sony Xperia smartphone met een magnetische
    laadconnector laden door hem op het toestel te plaatsen.

Zie de onderstaande tabel voor de compatibiliteit.

O = compatibel      X = niet compatibel

Smartphone-compatibiliteit

Opmerking: De afmetingen van compatibele smartphones, een hoesje inbegrepen, zijn:

• Breedte: maximaal 150,7 mm (6 inch)
    • Hoogte: 59 mm (2 en 3/8 inch) tot 77 mm (3 en 1/8 inch)
    • Diepte: maximaal 12 mm (1/2 inch)

Wat als magnetisch laden mogelijk is maar niet werkt?

Een Sony Xperia smartphone met een magnetische laadconnector kan - indien hij volgens de tabel laadbaar is - worden geladen door hem op het toestel te plaatsen

Als de laadindicator van de smartphone brandt, is het laden begonnen.

Als de indicator niet brandt, verwijder je het hoesje en probeer je opnieuw te laden.

Magnetische laadconnector