Artikel-ID : 00095031 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Hoe verbind of koppel ik mijn mobiele toestel met de YouTube-app?

Ga als volgt te werk om een smartphone of tablet met de YouTube-app te verbinden.

1. Druk op de meegeleverde afstandsbediening op de toets SEN.
    2. Selecteer YouTube.
    3. Selecteer Sign In & Settings (Registreren & instellingen).
      Image
    4. Selecteer Pair Device (Apparaat koppelen).
      Image
    5. Gebruik je mobiele toestel om de apparaten op een van de twee volgende manieren te koppelen:
      Image
      • Gebruik een webbrowser om naar http://youtube.com/pair te gaan en voer de koppelingcode in die op het televisiescherm wordt getoond.
      • Gebruik een barcodescanner-app om de getoonde barcode te scannen. Raadpleeg de handleiding van je mobiele toestel voor meer informatie over het gebruik van een barcode-app.

Bezoek de website van YouTube voor meer informatie en ondersteuningsvragen over de YouTube-app.