Artikel-ID : 00096182 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Hoe luister je op de ontvanger naar muziek van Spotify?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Deze home audio ondersteunt de functie Spotify Connect.

Om Spotify Connect voor het eerst te gebruiken, moet je het volgende doen:

• Zorg ervoor dat de ontvanger verbinding heeft met het internet.
  • Gebruik een computer of tablet om op de website van Spotify een Spotify Premium-account aan te maken.
  • Gebruik een mobiel toestel om de Spotify Music-app te downloaden.

Stappen om naar Spotify te luisteren:

1. Start de Spotify Music-app op het mobiele toestel.
  2. Selecteer de gewenste muziek.
  3. Klik op het pictogram Connect (Verbinden).
    Afbeelding
  4. Selecteer het Sony home audio-toestel.
    OPMERKING: Als je het home audio-toestel niet ziet, moet je controleren of het home audio-toestel en het mobiele toestel dezelfde netwerkverbinding delen.