Artikel-ID : 00096436 / Laatst gewijzigd : 24/10/2014

Ik kan het scherm van de andere speler zien wanneer ik SimulView gebruik.

Afhankelijk van de belichtingsomstandigheden, hoe de spelers in de kamer zitten en andere omgevingsfactoren, kan het zijn dat je het scherm van de andere speler ziet wanneer je de functie SimulView gebruikt. Dat gebeurt vooral wanneer de ene speler een donker scherm heeft en de andere een licht scherm.

OPMERKING:
    Dit is geen defect.

Om dit effect tot een minimum te beperken, moet je de volgende stappen nemen:

• De spelers moeten een andere plaats innemen in de kamer tijdens het spelen.
    • Verander de helderheid van de 3D-bril door te drukken op de toets HOME op de meegeleverde afstandsbediening en selecteer Settings > Display > 3D Settings  > 3D Glasses Brightness  (Instellingen > Scherm > 3D-instellingen > Helderheid van de 3D-bril)

OPMERKING: Beide spelers kunnen tegelijkertijd naar dezelfde scène kijken door de spelermodus te veranderen (van 1 naar 2 of 2 naar 1) door te drukken op de aan/uit-knop op de bril.