Artikel-ID : 00096587 / Laatst gewijzigd : 04/07/2017

Waarom word ik automatisch afgemeld van de Facebook-widget?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Vanaf 1 oktober 2012 blijf je slechts 60 dagen aangemeld op de Facebook-widget.

Als je bij het gebruik van de Facebook-widget de foutmelding  "Login failed. Please check your e-mail address and password. Press Enter to log in." (Aanmelden mislukt. Controleer je e-mailadres en wachtwoord. Druk op Enter om je aan te melden) krijgt, betekent dit dat de periode van 60 dagen is verstreken en dat je je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw moet invoeren en je je opnieuw moet aanmelden.