Artikel-ID : 00129803 / Laatst gewijzigd : 28/09/2015

Kunnen de koppelingsgegevens voor één apparaat worden verwijderd nadat het apparaat gekoppeld is geweest?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Koppelingsgegevens voor afzonderlijke apparaten kunnen niet worden verwijderd. Reset de gekoppelde apparaten om koppelingsgegevens te verwijderen.

OPMERKING: Alle instellingen worden verwijderd wanneer het apparaat wordt gereset.

Voor instructies om het apparaat te resetten, raadpleegt u de handleiding van het apparaat.