Artikel-ID : 00162883 / Laatst gewijzigd : 22/10/2020

Foutberichten en foutcodes Netflix

Met dit artikel kunt u foutberichten en foutcodes oplossen die optreden bij het gebruik van de Netflix-app. Controleer eerst de lijst met foutcodes en berichten. Volg deze instructies als uw foutcode of bericht wordt vermeld.

Algemene stappen om problemen op te lossen

Probeer deze basisstappen als uw specifieke foutcode of bericht niet wordt vermeld om het probleem op te lossen. Elke stap kan het probleem oplossen. Test de resultaten dus na elke stap:

• Sluit de Netflix-app of stop deze geforceerd en open de app vervolgens opnieuw.
    • Controleer of uw internettoegang naar behoren werkt.
    • Koppel het netsnoer van uw apparaat los en sluit het vervolgens weer aan.
    • Zorg ervoor dat uw apparaat is bijgewerkt met de nieuwste software-update.

Foutcodes

Foutberichten

Als de foutcode of het bericht niet wordt vermeld, ga dan naar het Netflix Hulpcentrum en typ de fout in het zoekveld voor meer informatie.