Artikel-ID : 00100912 / Laatst gewijzigd : 01/06/2017

Beperkte uitbreiding van de garantie op het LCD-scherm van bepaalde modellen 55" BRAVIA-televisies uit 2012

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Sony heeft vastgesteld dat een beperkt aantal 55" BRAVIA LCD-televisies (modellen hierna vermeld) een horizontale lijn of balk op het LCD-scherm kan ontwikkelen.

Betrokken modellen

• KDL-55HX950
  • KDL-55HX955

Oplossing

In zijn streven naar kwaliteit heeft Sony een programma ingevoerd om tot 30 september 2017 alle betrokken modellen waarbij dit probleem optreedt te vervangen.

OPMERKING: Deze beperkte uitbreiding van de garantie geldt uitsluitend voor specifieke symptomen met horizontale lijnen of balken bij de betrokken modellen. Afgezien van de bepalingen van deze mededeling blijven de voorwaarden van de beperkte garantie van Sony die op de betrokken modellen werd gegeven van kracht.

Als je televisie dit probleem heeft, moet je  contact met ons opnemen, zodat een vertegenwoordiger je verder kan helpen.